Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Floor Is Lava

Floor Is Lava

03/06/2022 | Flixfilm

Floor Is Lava på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rutledge Wood, Alyssa Sabo, Janine Hogan
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Hold konkurrerer om at komme igennem lokaler oversvømmet med lava ved at hoppe fra stol til stol, hænge i gardinerne og svinge i lysekronerne. Jo, seriøst!

Floor Is Lava (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Floor Is Lava på YouTube.Se Floor Is Lava på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Floor Is Lava (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Floor Is Lava (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Floor Is Lava, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Floor Is Lava er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar