Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins

01/10/2019 | Flixfilm

Se Florence Foster Jenkins på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Drama, Music
Instruktør: Stephen Frears
Skuespillere: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson
Spilletid: 111 min
Land: UK, France
Sprog: English, German, Italian, Russian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En amerikansk arving og kunstmæcen med en lidenskab for opera – og en forfærdelig sangstemme – planlægger at optræde ved en koncert i Carnegie Hall.


Se Florence Foster Jenkins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlorence Foster Jenkins havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Florence Foster Jenkins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Florence Foster Jenkins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Florence Foster Jenkins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Florence Foster Jenkins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar