Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins

01/10/2019 | Flixfilm

Florence Foster Jenkins på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Stephen Frears
Skuespillere: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English, German, Italian, Russian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En amerikansk arving og kunstmæcen med en lidenskab for opera – og en forfærdelig sangstemme – planlægger at optræde ved en koncert i Carnegie Hall.

Florence Foster Jenkins havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Florence Foster Jenkins på YouTube.Se Florence Foster Jenkins på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Florence Foster Jenkins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Florence Foster Jenkins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Florence Foster Jenkins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Florence Foster Jenkins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar