Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Florida Man

Florida Man

13/04/2023 | Flixfilm

Florida Man på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Edgar Ramírez, Abbey Lee, Otmara Marrero
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En forgældet og vanæret betjent tvinges tilbage til sin hjemstat Florida på en lyssky mission, men bliver hvirvlet ind i en vild – og livsfarlig – skattejagt.Se Florida Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Florida Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Florida Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Florida Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Florida Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Florida Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Florida Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar