Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Florrie fra Bretagne

Florrie fra Bretagne

31/07/2021 | Flixfilm

Florrie fra Bretagne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To rivaliserende fiskersamfund – et britisk og et fransk – må lægge uenighederne på hylden, da en forestående 2. verdenskrig synes mere og mere uundgåelig.

Florrie fra Bretagne havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Florrie fra Bretagne på YouTube.Se Florrie fra Bretagne på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Florrie fra Bretagne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Florrie fra Bretagne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Florrie fra Bretagne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Florrie fra Bretagne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar