Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Florrie fra Bretagne

Florrie fra Bretagne

31/07/2021 | Flixfilm

Florrie fra Bretagne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To rivaliserende fiskersamfund – et britisk og et fransk – må lægge uenighederne på hylden, da en forestående 2. verdenskrig synes mere og mere uundgåelig.Se Florrie fra Bretagne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Florrie fra Bretagne havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Florrie fra Bretagne på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Florrie fra Bretagne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Florrie fra Bretagne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Florrie fra Bretagne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Florrie fra Bretagne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar