Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flower Girl

Flower Girl

10/04/2015 | Flixfilm

Se Flower Girl på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Romance
Instruktør: Bradford May
Skuespillere: Marla Sokoloff, Marion Ross, Kieren Hutchison, Brook Kerr
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en ung, romantisk blomsterhandler bliver forladt af sin kæreste, prøver hun at få ham tilbage med hjælp fra en smuk skuespiller.


Se Flower Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlower Girl havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flower Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flower Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flower Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flower Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar