Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flower Girl

Flower Girl

10/04/2015 | Flixfilm

Flower Girl på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Romance
Instruktion: Bradford May
Skuespillere: Marla Sokoloff, Marion Ross, Kieren Hutchison
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en ung, romantisk blomsterhandler bliver forladt af sin kæreste, prøver hun at få ham tilbage med hjælp fra en smuk skuespiller.

Flower Girl havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flower Girl på YouTube.Se Flower Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flower Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flower Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flower Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flower Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar