Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flowering Heart

Flowering Heart

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Flowering Heart på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nancy Kim, Jacqueline Youn, Dami Lee, Anna Paik
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En helt almindelig studerende, som sammen med sine venner opretter en rådgivningsklub, får særlige, magiske evner fra en anden verden.


Se Flowering Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Flowering Heart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flowering Heart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flowering Heart herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flowering Heart er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flowering Heart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar