Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flowers

19/03/2018 | Flixfilm

Se Flowers på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Jon Garaño, Jose Mari Goenaga
Skuespillere: Itziar Ituño, Nagore Aranburu, Itziar Aizpuru, Josean Bengoetxea
Spilletid: 99 min
Land: Spain
Sprog: Basque
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Tre liv forandres for altid, da en kvinde modtager en buket blomster uden afsender, som vækker minder og tanker om mistet kærlighed.

Flowers (Blomster) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Flowers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flowers (Blomster) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flowers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flowers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flowers (Blomster) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar