Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Floyd Norman: An Animated Life

Floyd Norman: An Animated Life

01/11/2016 | Flixfilm

Se Floyd Norman: An Animated Life på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Michael Fiore(co-director), Erik Sharkey(co-director)
Skuespillere: Cosmo Anzilotti, Jane Baer, Dave Bossert, Suzanne Bothke
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Få et indblik i Disney-tegneren Floyd Normans unikke karriere gennem charmerende, originale animerede sekvenser, interviews og gamle klip fra arkiverne.


Se Floyd Norman: An Animated Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFloyd Norman: An Animated Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Floyd Norman: An Animated Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Floyd Norman: An Animated Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Floyd Norman: An Animated Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Floyd Norman: An Animated Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar