Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flubber

03/01/2018 | Flixfilm

Se Flubber på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Les Mayfield
Skuespillere: Robin Williams, Marcia Gay Harden, Christopher McDonald, Ted Levine
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: På randen til at miste sin kæreste og sit job opfinder en skoleprofessor ved et uheld et hoppende materiale kaldet Flubber.


Se Flubber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFlubber havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Flubber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Flubber herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Flubber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flubber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar