Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danger Within

Danger Within

31/07/2021 | Flixfilm

Danger Within på Netflix

Produktionsår: 1918
Genre: Drama
Instruktion: Rae Berger
Skuespillere: Zoe Rae, William A. Carroll, Winifred Greenwood
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: None, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I 1943 i en krigsfangelejr i det nordlige Italien finder og dræber en sadistisk kaptajn hele tiden folk på flugt. Fangerne mistænker, at der er en forræder iblandt dem.Se Danger Within på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Danger Within havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Danger Within på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Danger Within ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danger Within stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Danger Within, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Danger Within er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar