Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Danger Within

Danger Within

31/07/2021 | Flixfilm

Se Danger Within på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Drama, War
Instruktion: Don Chaffey
Skuespillere: Richard Todd, Bernard Lee, Michael Wilding
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I 1943 i en krigsfangelejr i det nordlige Italien finder og dræber en sadistisk kaptajn hele tiden folk på flugt. Fangerne mistænker, at der er en forræder iblandt dem.

Danger Within havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Danger Within på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Danger Within ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Danger Within stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Danger Within, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Danger Within er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar