Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flushed Away

Flushed Away

01/04/2022 | Flixfilm

Flushed Away på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: David Bowers, Sam Fell
Skuespillere: Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en forkælet husrotte bliver skyllet ud i toilettet af en kloakrotte, begynder et skørt eventyr i en vild underjordisk verden.

Flushed Away (Skyllet væk) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flushed Away på YouTube.Se Flushed Away på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Flushed Away (Skyllet væk) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flushed Away stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flushed Away, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flushed Away (Skyllet væk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar