Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Flying Scot

Flying Scot

27/03/2022 | Flixfilm

Flying Scot på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Documentary
Instruktion: Mark Craig
Skuespillere: Sean Connery, Jackie Stewart, Murray Walker
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En gruppe røvere laver et vovet kup på et nattog, der transporterer store sække med kontanter, men deres gennemtænkte plan begynder at gå skævt.

Flying Scot havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Flying Scot på YouTube.Se Flying Scot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Flying Scot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Flying Scot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Flying Scot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Flying Scot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar