Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Focus

01/05/2020 | Flixfilm

Se Focus på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Glenn Ficarra, John Requa
Skuespillere: Will Smith, Margot Robbie, Adrian Martinez, Gerald McRaney
Spilletid: 105 min
Land: USA, Argentina
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tre år efter at have afsluttet et romantisk forhold med sin efterfølger, møder svindleren Nicky Spurgeon hende som modpart for hans nye fupnummer.

Focus havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Focus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Focus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Focus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Focus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Focus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar