Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Fodbolddrømme i Netflix-serien Club de Cuervos

Fodbolddrømme i Netflix-serien Club de Cuervos

09/06/2015 | Flixfilm

club de cuervos netflix spanskEfter at have arbejdet på en ny spansk-talende serie de seneste år, kan Netflix nu annoncere, at serien Club de Cuervos om arvingerne af en professionel fodboldklub får premiere på streamingtjenesten d. 7. august. Se en kort teaser til Club de Cuervos nederst i artiklen.

Serien, der er på 13 episoder og som er lavet af skabere bag Nosotros los Nobles (The Noble Family), handler om en familie, der bliver arvinger til en velrenommeret fodboldklub da ejeren dør. Men familien udvikler hurtigt et anstrengt forhold til hinanden og en forestående familiefejde er derfor uundgåelig.

Selvom komediedramaet Club de Cuervos er på spansk er der naturligvis mulighed for at se serien på Netflix med danske undertekster.

LÆS OGSÅ   Christian Bale efterforsker bestialsk mord i 'The Pale Blue Eye'

Det er ikke første gang streamingtjenesten Netflix udvikler en serie på et lokalt sprog. Vi er allerede bekendt med at Netflix har været involveret i Rita sæson 3, og netop nu er filmtjenesten også i gang med at lave den franske serie Marseille og den spanske Narcos, der handler om narkobaronen Pablo Escobar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Club de Cuervos på Netflix Danmark fra d. 7. august.Skriv kommentar