Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fødselsdagen

Fødselsdagen

26/08/2021 | Flixfilm

Fødselsdagen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have læst en hård kritik af sig selv i et bogmanuskript inviterer en tv-producer sine gamle kumpaner til en tre dage lang fest på sin ejendom.

Fødselsdagen havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fødselsdagen på YouTube.Se Fødselsdagen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fødselsdagen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fødselsdagen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fødselsdagen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fødselsdagen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar