Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første anmeldelser: “‘Mank’ er utvivlsomt en af årets bedste film”

Første anmeldelser: “‘Mank’ er utvivlsomt en af årets bedste film”

09/11/2020 | Flixfilm

anmeldelser mank netflixDen 4. december har streamingtjenesten Netflix premiere på stjerneinstruktøren David Finchers længeventede tilbagekomst på filmscenen med ‘Mank’, som fortæller historien om den Oscar-vindende manuskriptforfatter Herman J Mankiewicz – spillet af den Oscar-vindende skuespiller Gary Oldman.

Herman J Mankiewicz skrev mesterværket ‘Citizen Kane’, som anses for at være én af de bedste film nogensiden, samt den turbulente proces, som blandt andet skete i samarbejde med Orson Welles i 1941.

Se en trailer til ‘Mank’ nederst i artiklen.

Flere amerikanske medier har fået lov til at se filmen og baseret er de første anmeldelser kan man se frem til en storslået filmisk oplevelse – som dog nok ikke vil gå over i historiebøgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Især Gary Oldmans skuespilpræstation roses, som værende en af skuespillerens bedste nogensinde, lyder det bl.a. fra medierne Cinema Blend og The Wrap.

Herudover er der pluspoint til de betagende billeder, som er optaget i sort/hvid/monochrome, samt soundtracket, der er skabt af Trent Reznor, som også stod bag lydbilledet på David Finchers tidligere film ‘The Social Network’.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 31 – 2022)

Om David Fincher levere en af årets største filmisk oplevelser – i et år som har været meget abrupt – er der vist ingen tvivl om. Både Associated Press, Cinema Blend, ABC News og AwardsWatch fastslår, at ‘Mank’ utvivlsomt er en af årets bedste film.

På Rotten Tomatoes har ‘Mank’ da også fået en imponerende score på 93& på den anerkendte bedømmelsesside Rotten Tomatoes.

Flixfilm vil naturligvis også have en anmeldelse klar af filmen hurtigst muligt.

Filmen kan fanges i de danske biografer fra 19. november, heriblandt i Valby Kino, Grand Teatret og Cafe Biografen Vester Vov Vov. Flere biografer ventes at vise filmen når vi nærmer os premieredatoen.

‘Mark’ har eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 4. december.
Skriv kommentar