Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første fulde trailer til ‘Breaking Bad’-filmen; ‘El Camino’

Første fulde trailer til ‘Breaking Bad’-filmen; ‘El Camino’

25/09/2019 | Flixfilm

breaking bad film el camino netflixDet er ikke mere end få dage siden, at streamingtjenesten løftede sløret for en teaser til den længeventede ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’, som følger på op begivenhederne efter den ikoniske serie sluttede.

Nu er Netflix imidlertid klar med det første officielle trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ genforener fans af serien med Jesse Pinkman (Emmy-vinder Aaron Paul). I kølvandet på sin dramatiske flugt arbejder Jesse på at kunne acceptere sin fortid for at kunne støbe kuglerne til sin fremtid.

For nyligt blev sløret løftet for at også Matt Jones og Charles Baker vil genoptage deres roller som Jesse’s kriminelle venner Badger og Skinny Pete og det får man også bekræftet i traileren hvor de to nævnte dukker op. Det lader til at Jesse søger tilflugt hos de to venner umiddelbart efter de frygtelige begivenheder i slutningen af ‘Breaking Bad’.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Den gribende thriller er skrevet og instrueret af Vince Gilligan, skaberen af ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix oplyser, at ‘Breaking Bad’-filmen også får begrænset biografpremiere i Danmark. Superfans af universet skal dermed være hurtige hvis de ønsker at se den på det store lærred da filmen kun er på programmet 11.-13. oktober – Umiddelbart lige efter at den er landet på Netflix.

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ har premiere på Netflix Danmark den 11. oktober.
Skriv kommentar