Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første HBO-serie får premiere på Netflix

Første HBO-serie får premiere på Netflix

20/07/2023 | Flixfilm

Det er blot få uger siden at planerne blev afsløret, men nu kan Netflix fortælle at første HBO-serie er på vej til streamingtjenesten.

Der er tale om serien ‘Ballers’ med Dwayne Johnson i hovedrollen som en pensioneret NFL-stjerne, der prøver at kickstarte sin karriere som finansrådgiver ved at indgå kontrakter med andre spillere.

Komediedramaet vil kunne streames på Netflix Danmark fra den 15. august.

Netflix har ikke angivet om det er alle 5 sæsoner og 47 afsnit, der vil kunne streames fra premieredatoen, men det er forventningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var i starten af måneden, at Flixfilm kunne afsløre, at Netflix havde indgået en aftale med streamingtjenesten HBO om at sende flere af konkurrentens originale serier ud på Netflix.

På daværende tidspunkt blev det kun kommunikeret, at den amerikanske fantasy dramaserie ‘True Blood’ vil blive tilgængelig i Danmark. Den har dog ikke blevet fastsat en premieredato endnu.

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

Herudover kunne Netflix fortælle, at ‘Insecure’, ‘Band of Brothers’,’The Pacific’, ‘Six Feet Under’, og ‘Ballers’ ville blive tilføjet på et senere tidspunkt – dog kun i USA.

Men med ‘Ballers’ entre på Netflix her i landet må det formodes, at vi kan se frem til de øvrige storserier fra HBO på streamingtjenesten inden længe.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Ballers’ havde premiere på HBO i 2015 og sluttede i 2015. Serien har foruden Dwayne Johnson også Rob Corddry, John David Washington og Omar Miller på rollelisten.

Serien bliver på Netflix markedsført som en “HBO original” og ikke “Netflix original”.

Se ‘Ballers’ på Netflix Danmark fra den 15. august.
Skriv kommentar