Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første kig og premieredato på ‘Cowboy Bebop’

Første kig og premieredato på ‘Cowboy Bebop’

25/08/2021 | Flixfilm

COWBOYBEB Unit 07433RC2

Det har længe været kendt, at streamingtjenesten arbejdede på en ambitiøs filmatisering af kultserien ‘Cowboy Bebop’, som betragtes som værende den bedste anime-serie nogensinde.

Nu – efter snart tre års udvikling – er Netflix endelig klar til at løfte sløret for de første billeder fra serien, samt oplyse premieredatoen.

Første sæson af ‘Cowboy Bebop’ får eksklusiv premiere den 19. november.

Serien, som blander er væld af genre, men vel bedst kan betegnes som værende et sci-fi-rumeventyr, følger et hold dusørjægere på jagt efter galaksens mest farlige kriminelle. De vil redde verden … for den rette pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

På billederne, som kan ses nederst i artiklen, kan man blandt andet finde skud af hovedrolleindehaveren John Cho (‘Searching’, ‘Star Trek’, ‘Harold & Kumar Go to White Castle’), der faktisk har været medvirkende til den lange produktion.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

I slutningen af 2019 pådrog skuespilleren sig nemlig en knæskade under optagelserne, som fik hele produktionen til at lukke ned mindst 7-9 måneder.

Christopher Yost (‘Thor: The Dark World’, ‘Thor: Ragnarok’) har skrevet og produceret ‘Cowboy Bebop’, der er på i alt 10 episoder i første sæson.

Serien er iøvrigt under kyndig overvågning i form af Shinichiro Watanabe, der var instruktør på den originale animeserie, som blev vist fra 1997 – 1998.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Cowboy Bebop’ på Netflix Danmark den 19. november.

COWBOYBEB Unit 08114RC4

COWBOYBEB Unit 02503RC

COWBOYBEB Unit 02866RC Crop

COWBOYBEB ArtDept 01192RC4

COWBOYBEB Unit 16866RC4

COWBOYBEB ArtDept 00718RC2
Skriv kommentar