Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første kig på stjernespækket musical-film ‘The Prom’

Første kig på stjernespækket musical-film ‘The Prom’

03/11/2020 | Flixfilm

the prom netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har frigivet første teaser til Ryan Murphys spektakulære film ‘The Prom’, som får eksklusiv premiere på Netflix den 11. december.

Se teaser til ‘The Prom’, som har bl.a Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman og Keegan-Michael Key på rollelisten nederst i artiklen.

Dee Dee Allen (Meryl Streep) og Barry Glickman (James Corden) er to stjerner fra New York, der står over for en krise: deres nye, dyre Broadway-show er et rigtig flop, som også har sat en stopper for deres karriere.

I mellemtiden oplever gymnasieeleven Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) i den lille by Indiana en anden type hjerteskærende sorg: På trods af støtte fra skolelederen (Keegan-Michael Key) har præsidenten for forældreforeningen forbudt hende fra at deltage i skoleballet med sin kæreste Alyssa (Ariana DeBose).

LÆS OGSÅ:   Netflix laver ny monster-serie med skaberne af 'Dark' og '1899'

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Dee Dee og Barry beslutter, at Emmas problem er perfekt til at genskabe deres omdømme og karriere, slår de sig sammen med Angie (Nicole Kidman) og Trent (Andrew Rannells) – to kyniske skuespillere, der også er på udkig efter et professionelt karrierespark.

Ryan Murphy (‘Glee’, ‘American Horror Story’, Ratched’) har skabt ‘The Prom’ baseret på den prisbelønnede og Tony-nominerede Broadway-musical.

Foruden overstående medvirker også Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley, Nico Greetham, Sofia Deler og Nathaniel J. Potvin i filmen.

‘The Prom’ kan ses på Netflix Danmark fra den 11. december.Skriv kommentar