Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første Netflix-serier ramt af strejke

Første Netflix-serier ramt af strejke

05/05/2023 | Flixfilm

Tidligere på ugen begyndte amerikanske menuskripforfattere at strejke hvilke har sat en kæp i hjulet på mange film, serier og programmer.

De første shows som mærkede konsekvensen var underholdningsprogrammerne ‘The Late Show with Stephen Colbert’, ‘Jimmy Kimmel Live!’,’ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’, ‘The Daily Show’ og ‘Saturday Night Live’, som lukkede ned.

Men nu har strejken også ramt streamingtjenesten Netflix.

Optagelserne til den sjette og sidste sæson af ‘Cobra Kai’ og ‘Unstable’ sæson 2 er nemlig sat på pause, som en konsekvens af strejken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Netflix annoncerede tidligere på året, at der ville komme en sidste sæson af ‘Cobra Kai’, der vil blive den “største og slemmeste” sæson af dem alle, med produktionsstart i foråret.

Optagelserne var dermed lige begyndt da de blev lukket ned.

Første sæson af ‘Unstable’, som har Rob Lowe og hans sin John Owen Lowe i hovedrollerne, havde premiere på Netflix den 30. marts, og følger en genial biotekforsker, som prøver at håndtere en stor sorg med hjælp fra sin søn, der forsøger at træde ud af sin fars skygge og redde familievirksomheden.

LÆS OGSÅ:   Den episke 'Our Planet 2' kommer snart

Men et stop for produktionen af ‘Cobra Kai’ og ‘Unstable’ er det forventeligt at premieredatoen på de nye afsnit bliver forsinket. Vi skal dermed vente længere på at kunne streame de nye afsnit end oprindelig planlagt.

Manuskriptforfatterne strejker da de er bekymret for deres indtægt med AI og streamingtjenesternes indtog, som har presset priserne i bund. Strejken har derfor til formål at skabe bedre vilkår for manuskriptforfatterne.

Se ‘Cobra Kai‘ og ‘Unstable‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar