Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første trailer til ‘Avatar: The Last Airbender’ er landet!

Første trailer til ‘Avatar: The Last Airbender’ er landet!

10/11/2023 | Flixfilm

Den har været mere end 6 år undervejs, men nu er den længeventede filmatisering af ‘Avatar: The Last Airbender’ endelig på trapperne.

Premieredatoen er fastsat til den 22. februar, og Netflix har netop offentliggjort første teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien ‘Avatar: Den sidste luftbetvinger’, som den hedder på dansk, følger den 12-årige dreng Aang og hans venner, mens de forsøger at skabe balance mellem verdens fire nationer: vand, jord, ild og luft.

Offentliggørelsen af traileren kommer i forlængelse af, at streamingtjenesten for et par uger siden kunne fremvise de første billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

De gav første glimt af karakterner Daniel Dae Kim som “Fire Lord Ozai,” Paul Sun-Hyung Lee som “General Iroh,” Ken Leung som “Commander Zhao” og Elizabeth Yu som “Princess Azula,” sammen med et nyt billede af Dallas Liu som “Prince Zuko.”

Den originale animationsserie blev vist over tre sæsoner og 61 episoder på Nickelodeon fra 2005-2008 og har gennem årene opbygget en kæmpe fan-base og vundet flere priser, heriblandt en Emmy.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Robbie Williams'

Oprindeligt skulle skaberne af den animerede serie, Michael DiMartino og Bryan Konietzko, være en del af Netflix-projektet, men i 2020 blev det offentliggjort at de ikke kunne blive enige om den kreative vision, og derfor forlod ‘Avatar: The Last Airbender’, hvilket øjensynligt har været medvirkende til den lange ventetid.

Serien produceres af Dan Lin (‘The Lego Movie’, ‘Aladdin’), Lindsey Liberatore (‘Walker’) og Michael Goi (‘Swamp Thing’, ‘American Horror Story’).

‘Avatar: The Last Airbender’ har premiere på Netflix Danmark den 22. februar 2024.
2 kommentarer til Første trailer til ‘Avatar: The Last Airbender’ er landet!

  1. Sebastian E. Wagner - kl. 20:09, 11-11-2023:

    Hvad mener i med at premieren ikke er fastlagt? Det står bogstavelig talt i slutningen af teaseren: 22. Februar.

  2. Flixfilm - kl. 20:25, 11-11-2023:

    HeJ Sebastian,

    Du har da fuldstændig ret! Beklager, det blev misset da det ikke fremgik tydeligt af pressemeddelelsen. Artiklen er hermed opdateret. Tak!

Skriv kommentar