Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Første trailer til forventningsfulde ‘Mank’ med Gary Oldman

Første trailer til forventningsfulde ‘Mank’ med Gary Oldman

23/10/2020 | Flixfilm

Foerste trailer til forventningsfulde Mank med Gary OldmanNetflix har netop udgivet første officielle trailer til den meget imødesete ‘Mank’, som er skabt af stjerneinstruktøren David Fincher (‘Se7en’, ‘Zodiac’, ‘House of Cards’, ‘Mindhunter’).

Se traileren til ‘Mank’ nederst i artiklen.

Filmen følger den Oscar-vindende manuskriptforfatter Herman J Mankiewicz – spillet af den Oscar-vindende skuespiller Gary Oldman – der skrev mesterværket ‘Citizen Kane’, som anses for at være én af de bedste film nogensiden, samt den turbulente proces, som blandt andet skete i samarbejde med Orson Welles i 1941.

Hvis ikke man kan ventet på filmen kan man i mellemtiden tage et kig på The White Wine Came Up With The Fish hvor man kan høre et par bidder af det old school jazz soundtrack, som er skabt af Trent Reznor (Nine Inch Nails) og Atticus Ross, samt se billeder fra produktionen.

LÆS OGSÅ:   Nye mobilspil på Netflix i februar

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Mank’ er David Finchers første spillefilm siden ‘Gone Girl’ fra 2014 og manuskriptet er skrevet af instruktørens egen far, Jack Fincher, så forventningerne til filmen er selvsagt enorme.

Gary Oldman får følgeskab af Amanda Seyfried, Lily Collins, Arliss Howard, Tom Pelphrey, Sam Troughton, Ferdinand Kingsley, Tuppence Middleton, Tom Burke og Charles Dance, der også er på rollelisten.

Forud for premieren på streamingtjenesten vil ‘Mank’ også kunne nydes på det store lærred i udvalgte danske biografer fra omkring den 20. november.

‘Mark’ har eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 4. december.2 kommentarer til Første trailer til forventningsfulde ‘Mank’ med Gary Oldman

 1. Jakob Rosengreen - kl. 08:46, 24-10-2020:

  “Filmen følger den Oscar-vindende manuskriptforfatter Herman J Mankiewicz – spillet af den Oscar-vindende skuespiller Gary Oldman, der skrev mesterværket ‘Citizen Kane ”
  Som du har formuleret det her er det Gary Oldman, der har skrevet Citizen Kane
  Det passer vel ikke helt…

 2. Flixfilm - kl. 09:52, 24-10-2020:

  Hej Jakob,

  Du har naturligvis ret. Det er ikke Gary Oldman, som har skrevet Citizen Kane. Det er hermed rettet så det fremgår mere tydligt..

Skriv kommentar