Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første trailer til ‘Scott Pilgrim: Takes Off’ er landet!

Første trailer til ‘Scott Pilgrim: Takes Off’ er landet!

22/10/2023 | Flixfilm

Om lidt under en måned har Netflix premiere på et helt nyt kapitel i ‘Scott Pilgrim’-sagaen, der er baseret på tegneserien af Bryan Lee O’Malley.

Der er tale om ‘Scott Pilgrim: Takes Off’, som er en ny animeserie med alle de originale skuespillere fra den succesfulde biograffilm ‘Scott Pilgrim vs. the World’ fra 2010.

Se traileren til ‘Scott Pilgrim: Takes Off’ nederst i artiklen, hvor Michael Cera vender tilbage som den 23-årige bassist i bandet Sex Bob-Omb.

Mary Elizabeth Winstead indtager igen karakteren som Ramona, Kieran Culkin som Wallace Wells, Anna Kendrick som Stacey Pilgrim, Brie Larson som Envy Adams, Alison Pill som Kim Pine, Aubrey Plaza som Julie Powers, Johnny Simmons som den unge Neil, Mark Webber som Stephen Stills, og Ellen Wong som Knives Chau.

LÆS OGSÅ:   Netflix teaser 'The Witcher: Sirens of the Deep'

Artiklen fortsætter under annoncen

Handlingen i ‘Scott Pilgrim Takes Off’ følger Scott, der bliver forelsket i Ramona Flowers fra New York. Men for at vinde hendes hjerte skal han besejre alle syv af hendes onde ekskærester. Og som om det ikke var kompliceret nok i forvejen, bliver tingene endnu mere komplekse.

Bryan Lee O’Malley og BenDavid Grabinski, skaberen og illustrator af tegneserien, har roller som executive producers, manuskriptforfattere og showrunners, mens Edgar Wright, instruktøren af ‘Scott Pilgrim vs. the World,’ også er med ombord på projektet.

‘Scott Pilgrim: Takes Off’ har premiere på Netflix Danmark den 17. november.
Skriv kommentar