Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første trailer til ‘The Witcher: Blood Origin’

Første trailer til ‘The Witcher: Blood Origin’

21/12/2021 | Flixfilm

Blood Origin witcher netflix danmark

Foto: Susie Allnutt/Netflix © 2022

Netflix har sat alle sejl ind på ‘The Witcher‘ som efter blot en enkelt sæson har vist sig at være en enorm streamingsucces.

I forbindelse med at ‘The Witcher’ sæson 2 havde premiere i sidste uge, valgte Netflix samtidig at løfte sløret for ‘The Witcher: Blood Origin’, der er en ny prequel-serie baseret på den episke fantasy-serie.

Se den første teaser-trailer nederst i artiklen.

Netflix annoncerede ‘Blood Origin’ allerede inden første sæson af ‘The Witcher’ fik premiere i slutningen af 2019, og det er en mini-serien, som gennem seks episoder vil fortælle historien 1200 år før begivenhederne i hovedserien – for hver historie har en begyndelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplev kontinentets ufortalte historier, der er gået tabt – om at udforske skabelsen af den første prototype Witcher og begivenhederne, der fører til den afgørende “Conjunction of the Spheres”, da monstrenes, mændenes og elvernes verdener smeltede sammen.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

På rollelisten finder man bland andet Sophia Brown (‘Top Boy’), Michelle Yeoh (‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’), Mirren Mack (‘The Nest’), Jacob Collins-Levy (‘Young Wallander’), Dylan Moran (‘Black Books’) og Lenny Henry (‘Lord of the Rings’). Herudover er Declan de Barra, som tidligere har været involveret i produktionen af Netflix’ ‘Iron Fist’, showrunner på den kommende serie.

Mens vi nok skal vente længe på at tredje sæson af ‘The Witcher’ får premiere, så er ‘Blood Origin’ programsat til at udkomme i løbet af 2022. Det skulle gerne være med til at ventetiden ud.

‘The Witcher: Blood Origin’ får premiere på Netflix Danmark i 2022.
Skriv kommentar