Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Første trailer til ‘You’ sæson 4

Første trailer til ‘You’ sæson 4

10/01/2023 | Flixfilm

Nyt år, nyt land, ny identitet – og alligevel virker det til, at Joe ikke kan undslippe sin fortid.

Netflix-serien ‘You’ aka ‘Du’ er snart tilbage på streamingtjenesten med fjerde sæson og derfor er første trailer til den nye sæson netop blevet frigivet.

Find traileren nederst i artikel.

I ‘You’ sæson 4 er Joe Goldberg flygtet til Europa for at undslippe sin “rodede” fortid, adoptere en ny identitet som professor Jonathan Moore og selvfølgelig for at forfølge ægte kærlighed efter hans tidligere liv gik op i flammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Joe finder hurtigt sig selv i den mærkelige nye rolle som modvillig detektiv, da han opdager, at han måske ikke er den eneste morder i London, da seriemorderen Eat the Rich Killer ånder ham i nakken. Nu afhænger hans fremtid af at identificere og stoppe den, der retter sig mod hans nye vennegruppe af velstående mennesker…

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

I klippet modtager Joe en ildevarslende sms fra den formodede morder, der afslører, at han bliver overvåget.

‘You’ sæson 4 er delt op i to, og første del kommer i begyndelsen af februar, mens anden og sidste del lander den 10. marts. De to dele er på 10 episoder i alt.

I den kommende sæson medvirker Charlotte Richie, Lukas Gage Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman, Tati Gabrielle, Ed Speelers foruden Penn Badgley, der spiller Joe.

Se ‘You‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 del 1 har premiere den 9. februar.
Skriv kommentar