Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fog In August

Fog In August

01/07/2020 | Flixfilm

Se Fog In August på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, War
Instruktør: Kai Wessel
Skuespillere: Ivo Pietzcker, Sebastian Koch, Thomas Schubert, Fritzi Haberlandt
Spilletid: 121 min
Land: Germany, Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da en moderløs dreng bliver indlagt på en psykiatrisk afdeling i Tyskland i 1940'erne, udtænker han en flugtplan for at undslippe en gal læge.


Se Fog In August på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fog In August havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fog In August ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fog In August:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fog In August er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fog In August stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar