Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Folk med angst

Folk med angst

29/12/2021 | Flixfilm

Se Folk med angst på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En bankrøver tager de besøgende til et åbent hus-arrangement som gidsler og forsvinder så pludseligt, mens politiet måbende ser til og mistænker alle.

Folk med angst (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Folk med angst på YouTube.Se Folk med angst på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Folk med angst (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Folk med angst (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Folk med angst, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Folk med angst er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar