Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Follow Me

Follow Me

16/11/2018 | Flixfilm

Se Follow Me på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Marshall Cook
Skuespillere: Justina Machado, Demi Adejuyigbe, Jacy King, Laird Macintosh
Spilletid: 12 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En filmmager, der vil være berømt på internettet og tjene mange penge, rejser verden rundt for at lære alle de smarte tricks af kendisserne på de sociale medier.


Se Follow Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFollow Me havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Follow Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Follow Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Follow Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Follow Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar