Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Follow This

Follow This

01/11/2018 | Flixfilm

Se Follow This på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Karolina Waclawiak, Scaachi Koul, Bim Adewunmi, Azeen Ghorayshi
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Følg journalisterne på BuzzFeed, mens de undersøger alt fra skæve internetfænomener til sikre fixerum for narkomisbrugere.


Se Follow This på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFollow This (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Follow This (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Follow This herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Follow This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Follow This (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar