Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Followers

Followers

27/02/2020 | Flixfilm

Se Followers på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Miki Nakatani, Elaiza Ikeda, Mari Natsuki, Yuka Itaya
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.


Se Followers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFollowers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Followers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Followers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Followers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Followers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar