Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Followers

Followers

27/02/2020 | Flixfilm

Followers på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Miki Nakatani, Elaiza Ikeda, Mari Natsuki
Spilletid: 40 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.

Followers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Followers på YouTube.Se Followers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Followers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Followers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Followers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Followers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar