Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Folly to Be Wise

Folly to Be Wise

06/03/2022 | Flixfilm

Folly to Be Wise på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Frank Launder
Skuespillere: Alastair Sim, Elizabeth Allan, Roland Culver
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En feltpræst vil arrangere underholdning for sine soldater, men forestillingen udvikler sig noget mere dramatisk, end han havde planlagt.Se Folly to Be Wise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Folly to Be Wise havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Folly to Be Wise på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Folly to Be Wise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Folly to Be Wise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Folly to Be Wise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Folly to Be Wise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar