Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Folly to Be Wise

Folly to Be Wise

06/03/2022 | Flixfilm

Folly to Be Wise på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Comedy
Instruktion: Frank Launder
Skuespillere: Alastair Sim, Elizabeth Allan, Roland Culver
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En feltpræst vil arrangere underholdning for sine soldater, men forestillingen udvikler sig noget mere dramatisk, end han havde planlagt.

Folly to Be Wise havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Folly to Be Wise på YouTube.Se Folly to Be Wise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Folly to Be Wise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Folly to Be Wise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Folly to Be Wise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Folly to Be Wise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar