Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Foo Fighters: Back and Forth

Foo Fighters: Back and Forth

15/09/2017 | Flixfilm

Se Foo Fighters: Back and Forth på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktør: James Moll
Skuespillere: Shawn Cloninger, William Goldsmith, Jessy Greene, Dave Grohl
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Denne dokumentar bringer historien om Foo Fighters til live. Fra optagelsen af demobånd til skabelsen af pladen Wasting Light i 2011.


Se Foo Fighters: Back and Forth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Foo Fighters: Back and Forth havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Foo Fighters: Back and Forth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Foo Fighters: Back and Forth herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Foo Fighters: Back and Forth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Foo Fighters: Back and Forth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar