Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Foo Fighters: Back and Forth

Foo Fighters: Back and Forth

15/09/2017 | Flixfilm

Foo Fighters: Back and Forth på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, Music
Instruktion: James Moll
Skuespillere: Shawn Cloninger, William Goldsmith, Jessy Greene
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne dokumentar bringer historien om Foo Fighters til live. Fra optagelsen af demobånd til skabelsen af pladen Wasting Light i 2011.Se Foo Fighters: Back and Forth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Foo Fighters: Back and Forth havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Foo Fighters: Back and Forth på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Foo Fighters: Back and Forth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Foo Fighters: Back and Forth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Foo Fighters: Back and Forth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Foo Fighters: Back and Forth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar