Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Food Choices

Food Choices

02/11/2016 | Flixfilm

Se Food Choices på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Michal Siewierski
Skuespillere: Pam Popper, T. Colin Campbell, Joe Cross, Ashlee Piper
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, German, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne dokumentar kigger på, hvad klodens befolkning spiser, og udpeger vores valg af fødevarer som hovedårsagen til dårligere helbred og klimaforandring.


Se Food Choices på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFood Choices havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Food Choices ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Food Choices herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Food Choices er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Food Choices stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar