Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Food Matters

Food Matters

01/03/2016 | Flixfilm

Se Food Matters på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: James Colquhoun, Carlo Ledesma
Skuespillere: Vicky Blewitt, Ian Brighthope, Jerome Burne, Phillip Day
Spilletid: 80 min
Land: Australia
Sprog: English, French, Korean, German, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne film tager et grundigt kig på, hvordan den mad, vi spiser, skader eller gavner vores helbred, og hvad vi kan gøre for at leve (og spise) bedre.


Se Food Matters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFood Matters havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Food Matters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Food Matters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Food Matters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Food Matters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar