Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Food Matters

Food Matters

01/03/2016 | Flixfilm

Food Matters på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: James Colquhoun, Carlo Ledesma
Skuespillere: Vicky Blewitt, Ian Brighthope, Jerome Burne
Spilletid: 80 min
Land: Australia
Sprog: English, French, Korean, German, Japanese, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne film tager et grundigt kig på, hvordan den mad, vi spiser, skader eller gavner vores helbred, og hvad vi kan gøre for at leve (og spise) bedre.

Food Matters havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Food Matters på YouTube.Se Food Matters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Food Matters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Food Matters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Food Matters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Food Matters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar