Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Food on the Go

Food on the Go

16/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Food on the Go på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Mercedes Cordova
Skuespillere: N/A
Spilletid: 66 min
Land: Argentina, Italy
Sprog: English, Spanish, Italian
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Epikuræere og eksperter sporer migrationen af det italienske køkken og dets udvikling i Amerika og dykker ned i dets oprindelse, diaspora og arv.


Se Food on the Go på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Food on the Go (Og maden følger med) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Food on the Go (Og maden følger med) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Food on the Go herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Food on the Go (Og maden følger med) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Food on the Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar