Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Food on the Go

Food on the Go

16/05/2018 | Flixfilm

Se Food on the Go på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Mercedes Cordova
Skuespillere: Pietro Sorba
Spilletid: 66 min
Land: Argentina, Italy
Sprog: English, Spanish, Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Epikuræere og eksperter sporer migrationen af det italienske køkken og dets udvikling i Amerika og dykker ned i dets oprindelse, diaspora og arv.

Food on the Go (Og maden følger med) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Food on the Go på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Food on the Go (Og maden følger med) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Food on the Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Food on the Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Food on the Go (Og maden følger med) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar