Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Food Wars!: Shokugeki no Soma

Food Wars!: Shokugeki no Soma

20/06/2020 | Flixfilm

Se Food Wars!: Shokugeki no Soma på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den unge kok Soma kommer ind på det fornemme Totsuki Culinary Academy, hvor han skal vinde de vildeste madlavningskonkurrencer, hvis han ikke vil smides ud.


Se Food Wars!: Shokugeki no Soma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFood Wars!: Shokugeki no Soma (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Food Wars!: Shokugeki no Soma (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Food Wars!: Shokugeki no Soma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Food Wars!: Shokugeki no Soma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Food Wars!: Shokugeki no Soma (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til Food Wars!: Shokugeki no Soma

 1. Laura - kl. 01:00, 22-06-2020:

  Jeg er så fan! Altså jeg mener hvem elsker ikke Anime og mad? 🍜🍲🍤🍙

 2. Mikk - kl. 00:01, 29-06-2020:

  Hvornår regner Netflix med at komme med resten af serien fx på til og med season 4 og måske 5 når den er færdig (self på engelsk)

 3. Mikkel - kl. 00:01, 29-06-2020:

  Hvornår regner Netflix med at komme med resten af serien fx på til og med season 4 og måske 5 når den er færdig (self på engelsk)

  Skriv kommentar