Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fools Rush In

Fools Rush In

15/03/2014 | Flixfilm

Se Fools Rush In på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Matthew Perry, Salma Hayek, Jon Tenney
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En ambitiøs newyorker gør uforvarende en sorgløs, fremmed kvinde gravid. Det resulterer i hastige bryllupsplaner og et kultursammenstød mellem deres familier.

Fools Rush In havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fools Rush In på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fools Rush In ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fools Rush In stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fools Rush In, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fools Rush In er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar