Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Footloose

Footloose

30/09/2016 | Flixfilm

Footloose på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Herbert Ross
Skuespillere: Kevin Bacon, Lori Singer, John Lithgow
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Kevin Bacon fik sit gennembrud som Ren McCormick, en urban-teenager, der flytter til en lille by i Midtvesten, hvor dans er forbudt.

Footloose havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Footloose på YouTube.Se Footloose på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Footloose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Footloose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Footloose, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Footloose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar