Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Footloose

Footloose

01/08/2020 | Flixfilm

Se Footloose på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Craig Brewer
Skuespillere: Kenny Wormald, Julianne Hough, Dennis Quaid
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Storbyknægten Ren McCormack sidder fast i en by, hvor dans er ulovligt. Da han gør oprør mod byen, falder Ren for præstens dejlige datter.

Footloose havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Footloose på YouTube.Se Footloose på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Footloose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Footloose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Footloose, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Footloose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Footloose

  1. Claus - kl. 09:06, 01-08-2020:

    I skriver om den originale footloose, men det er genindspilning der er på Netflix 🙄

    Skriv kommentar