Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Footprints: The Path of Your Life

Footprints: The Path of Your Life

30/06/2017 | Flixfilm

Se Footprints: The Path of Your Life på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Juan Manuel Cotelo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 89 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Denne dokumentar følger 10 mænd, der beslutter at gå Camino de Santiago. En 40 dages gåtur på over 800 km, der vil udfordre deres styrke og tro.


Se Footprints: The Path of Your Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Footprints: The Path of Your Life havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Footprints: The Path of Your Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Footprints: The Path of Your Life:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Footprints: The Path of Your Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Footprints: The Path of Your Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar