Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Footprints: The Path of Your Life

Footprints: The Path of Your Life

30/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Footprints: The Path of Your Life på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Juan Manuel Cotelo
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Denne dokumentar følger 10 mænd, der beslutter at gå Camino de Santiago. En 40 dages gåtur på over 800 km, der vil udfordre deres styrke og tro.


Se Footprints: The Path of Your Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Footprints: The Path of Your Life havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Footprints: The Path of Your Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Footprints: The Path of Your Life herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Footprints: The Path of Your Life er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Footprints: The Path of Your Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar