Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For A Good Time, Call…

For A Good Time, Call…

01/07/2020 | Flixfilm

Se For A Good Time, Call… på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Jamie Travis
Skuespillere: Lauren Miller Rogen, James Wolk, Ari Graynor, Justin Long
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Fate samler de tidligere college-rivaler Lauren og Katie i samme lejlighed, hvor de lancerer en telefonsexlinje for at tjene til dagen og vejen.


Se For A Good Time, Call… på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


For A Good Time, Call… havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For A Good Time, Call… ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til For A Good Time, Call…:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For A Good Time, Call… er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For A Good Time, Call… stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar