Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Better and Worse

For Better and Worse

06/12/2017 | Flixfilm

Se For Better and Worse på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Short, Drama
Instruktør: Sakari Mäkelä
Skuespillere: Aino Heiskanen, Pinja Hirvonen, Jere Kolehmainen, Anna-Reetta Mäkinen
Spilletid: 13 min
Land: Finland
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et kværulerende par må foregive at være lykkelige til deres nieces bryllup, men det viser sig, at de ikke er de eneste, der foregiver at være i festhumør.

For Better and Worse havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se For Better and Worse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For Better and Worse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Better and Worse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Better and Worse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Better and Worse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar