Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Better and Worse

For Better and Worse

06/12/2017 | Flixfilm

Se For Better and Worse på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Kjell Sundvall
Skuespillere: Magdalena in de Betou, Peter Magnusson, Mira Barkhammar, Sigrid Johnson
Spilletid: 86 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Et kværulerende par må foregive at være lykkelige til deres nieces bryllup, men det viser sig, at de ikke er de eneste, der foregiver at være i festhumør.


Se For Better and Worse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFor Better and Worse havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For Better and Worse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For Better and Worse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For Better and Worse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Better and Worse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar