Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Better or for Worse

For Better or for Worse

01/10/2015 | Flixfilm

Se For Better or for Worse på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Marita Grabiak
Skuespillere: Lisa Whelchel, Antonio Cupo, Edward Ruttle, Alicia Dea Josipovic
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En enlig bryllupskoordinator udfordres både professionelt og romantisk, da en karismatisk skilsmisseadvokat slår sig ned ved siden af hendes butik.

For Better or for Worse havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se For Better or for Worse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For Better or for Worse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Better or for Worse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Better or for Worse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Better or for Worse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar