Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Better or for Worse

For Better or for Worse

01/10/2015 | Ingen kommentarer

Se For Better or for Worse på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Marita Grabiak
Skuespillere: Lisa Whelchel, Antonio Cupo, Edward Ruttle, Alicia Dea Josipovic
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En enlig bryllupskoordinator udfordres både professionelt og romantisk, da en karismatisk skilsmisseadvokat slår sig ned ved siden af hendes butik.


Se For Better or for Worse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


For Better or for Worse havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For Better or for Worse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For Better or for Worse herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For Better or for Worse er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Better or for Worse stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar