Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Colored Girls

For Colored Girls

07/01/2015 | Flixfilm

For Colored Girls på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama
Instruktion: Tyler Perry
Skuespillere: Janet Jackson, Anika Noni Rose, Whoopi Goldberg
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne fortolkning af Ntozake Shanges skuespil består af en serie poetiske vignetter, der udforsker moderne afro-amerikanske kvinders liv.

For Colored Girls havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til For Colored Girls på YouTube.Se For Colored Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For Colored Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Colored Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Colored Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Colored Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar