Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Colored Girls

For Colored Girls

07/01/2015 | Flixfilm

Se For Colored Girls på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Tyler Perry
Skuespillere: Kimberly Elise, Janet Jackson, Loretta Devine, Thandie Newton
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Denne fortolkning af Ntozake Shanges skuespil består af en serie poetiske vignetter, der udforsker moderne afro-amerikanske kvinders liv.


Se For Colored Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


For Colored Girls havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om For Colored Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For Colored Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For Colored Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Colored Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar