Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Colored Girls

For Colored Girls

07/01/2015 | Flixfilm

Se For Colored Girls på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Tyler Perry
Skuespillere: Janet Jackson, Anika Noni Rose, Whoopi Goldberg
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Denne fortolkning af Ntozake Shanges skuespil består af en serie poetiske vignetter, der udforsker moderne afro-amerikanske kvinders liv.

For Colored Girls havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se For Colored Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For Colored Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Colored Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Colored Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Colored Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar