Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For enhver pris

For enhver pris

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se For enhver pris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Irene finder rige mænd ved den franske sydkyst, som betaler for hendes luksusliv. På et hotel møder hun tjeneren Jean. Fejlagtigt tror hun, at han er rig.


Se For enhver pris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


For enhver pris havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For enhver pris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For enhver pris herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For enhver pris er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For enhver pris stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar