Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For enhver pris

For enhver pris

15/11/2013 | Flixfilm

Se For enhver pris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Irene finder rige mænd ved den franske sydkyst, som betaler for hendes luksusliv. På et hotel møder hun tjeneren Jean. Fejlagtigt tror hun, at han er rig.


Se For enhver pris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFor enhver pris havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For enhver pris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For enhver pris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For enhver pris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For enhver pris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar