Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Grace

For Grace

02/03/2016 | Flixfilm

Se For Grace på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Family
Instruktør: Mark Helenowski(co-director), Kevin Pang(co-director)
Skuespillere: Curtis Duffy
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Mens Curtis Duffy styrer alle aspekter af åbningen af sin restaurant, Grace, tænker han tilbage på sin turbulente barndom og vanskelige menneskelige relationer.


Se For Grace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFor Grace havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For Grace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For Grace herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Grace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar