Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Grace

For Grace

02/03/2016 | Flixfilm

For Grace på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Family
Instruktion: Mark Helenowski, Kevin Pang
Skuespillere: Curtis Duffy
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Mens Curtis Duffy styrer alle aspekter af åbningen af sin restaurant, Grace, tænker han tilbage på sin turbulente barndom og vanskelige menneskelige relationer.

For Grace havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til For Grace på YouTube.Se For Grace på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om For Grace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Grace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Grace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar