Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

For Jojo

11/07/2022 | Flixfilm

For Jojo på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Barbara Ott
Skuespillere: Caro Cult, Nina Gummich, Steven Sowah
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hendes bedste ven Jojo bliver forelsket og melder sig ud af deres vilde datingeventyr i Berlin, gør Paula alt, hvad hun kan, for at sabotere hendes bryllup.

For Jojo havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til For Jojo på YouTube.Se For Jojo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For Jojo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Jojo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Jojo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Jojo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar