Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » För Kärleken

För Kärleken

20/12/2013 | Flixfilm

Se För Kärleken på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Fem personers liv er tæt knyttet indtil en uforudset hændelse opstår og ændrer deres liv i dette rørende drama.


Se För Kärleken på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFör Kärleken havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om För Kärleken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til För Kärleken herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til För Kärleken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at För Kärleken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar