Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Keeps

For Keeps

01/02/2019 | Flixfilm

Se For Keeps på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Vicky Wight
Skuespillere: Camryn Jones, Carson White, Sylvester Ambrose James II, Destiny Reed
Spilletid: 14 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Dav den ambitiøse teenager Darcy bliver gravid, får den unge familie nok at se til. Det er svært både at være forælder, tjene penge til regninger og gå i skole.

For Keeps (Maybe Baby) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se For Keeps på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om For Keeps (Maybe Baby) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Keeps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame For Keeps, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til For Keeps (Maybe Baby) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar