Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » For Keeps

For Keeps

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se For Keeps på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance, Sport
Instruktør: Gabriele Muccino
Skuespillere: Gerard Butler, Jessica Biel, Noah Lomax, Dennis Quaid
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Dav den ambitiøse teenager Darcy bliver gravid, får den unge familie nok at se til. Det er svært både at være forælder, tjene penge til regninger og gå i skole.


Se For Keeps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


For Keeps (Maybe Baby) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om For Keeps (Maybe Baby) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til For Keeps herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til For Keeps (Maybe Baby) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at For Keeps stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar